Subvencije in kreditiranje

Pridobitev nepovratnih sredstev za toplotno črpalko Vaillant, skupaj z izbranim sistem zajemanja geotermalne energije (GEOSONDA, VODA/VODA, ZEMELJSKI KOLEKTOR), še nikoli ni bila tako preprosta

Vse uredimo mi!

Zagotovite si nepovratna sredstva Eko sklada in spodbud posameznih občin ob vgradnji geotermalnega sistema podjetja Hema d.o.o. do 6.250,00 EUR.

SUBVENCIJE oz. NEPOVRATNA SREDSTVA

Na voljo so vam nepovratne finančne spodbude v skladu z pogoji razpisa 74SUB-OB019 za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti stanovanjskih stavb Eko sklada. V primeru vgradnje sistema z geosondo je možno pridobiti nepovratna sredstva:

50%

  • do 20% oz do max 2.500 € za novo gradnje
  • do 40% oz do max 4.000 € za obstoječe sisteme, ko gre za menjavo
  • do 50% oz do max 5.000 € za obstoječe sisteme v občinah, kjer je sprejet odlok (Mestne občine Kranj, Celje, Maribor, Hrastnik, Zagorje...)

Poleg zgoraj omenjenih nepovratnih subvencij je možno pridobiti še nepovratna sredstva po aktualnih razpisih posameznih občin (trenutno med drugim odprt npr. razpis občin Trbovlje, Hrastnik, Zagorje v višini 1.250,00 EUR). Za kakršnakoli vprašanja glede subvencij Eko sklada in aktualnih razpisov občin, ter kreditiranja se obrnite na nas.

UGODNO KREDITIRANJE

>